Ravintola Louhi

Ravintola Louhi

Ravintola Louhi

Ravintola Louhi sijaitsee Länsikadulla Joensuun Tiedepuiston päärakennuksessa. Ravintolassa on tarjolla arkisin neljä erilaista pääruokavaihtoehtoa. Louhi kuuluu Kela:n tukeman ateriatuen piiriin.

Maanantaista 23.3.2020 alkaen ravintola avoinna ja lounas tarjolla klo 11 - 14.00, pidämme ravintolan avoinna ainakin viikon 13 ajan.

RAVINTOLA LOUHI SULJETTU VIIKOSTA 14 LÄHTIEN. OPISKELIJALOUNASTA TARJOLLA RAVINTOLA PUISTOSSA, RAKENNUS 3A

 

Ravintola Louhessa on myös A-oikeudet tilausryhmille iltaisin ja viikonloppuisin. Kysy tarjousta: +358 50 4000 807 tai myynti@mehti.fi.

Tervetuloa viihtymään!

 

 

RAVINTOLA LOUHI

RAVINTOLA LOUHI SULJETTU VIIKOSTA 14 LÄHTIEN. OPISKELIJALOUNASTA TARJOLLA RAVINTOLA PUISTOSSA, RAKENNUS 3A

 

m = maidoton / milk free

l = laktoositon / lactose free

g = gluteeniton / gluten free

vs = vähäsuolainen / low salt

veg = vegaani / vegan

 

 

 

 

 

HUOM!

Opiskelijat: Ateriahinnat sisältävät salaattipöydän, leivät, levitteet, ruokajuomat, valitun lämpimän aterian sekä kahvin tai teen.

Kela tukee korkeakouluopiskelijoiden ruokailua 1,94 eurolla/ateria/päivä. Opiskelija saa ateriatuen ostamaansa ateriaan esittämällä voimassa olevan opiskelijakortin (SYL/SAMOK) tai Kelan ateriatukikortin.

*PÄIVÄN SUOSITUSANNOS= Korkeakouluopiskelijoiden ruokailusuosituksen mukainen ruoka-annos!

Päivän suositusannos sisältää:

lämpimän pääruoan + lisukkeet, salaatit, näkkileipää (kuituja vähintään 6 g/100g ja enintään 0,7 % suolaa), levitteen (kasvisöljypohjainen, rasvaa vähintään 60 %), ruokajuoman (rasvaton maito tai piimä), salaatinkastikkeen (kasvisöljypohjainen tai oliiviöljy)